Top sport package

We hebben binnen het Sport Medisch Centrum Amsterdam jarenlange ervaring in het begeleiden van nationale en internationale topsporters. We ondersteunen atleten bij verschillende sporten. Van het Nederlands voetbalelftal tot het Nederlands hockeyteam maar ook veel verschillende individuele sporters komen bij ons voor onze expertise.

Het multidisciplinaire centrum staat op een mooie plek in Amsterdam Oud-Zuid, het Olympiaplein. De naamgeving van het plein is de inspiratiebron geweest van de Olympische Spelen in 1928. In ons centrum hebben we een revalidatiezaal en een High Performance zaal met een testlab. Buiten zijn de sportvelden en dit samen biedt op alle vlakken net dat extra wat je nodig hebt om die gouden plak te halen.

We bieden verschillende individuele (top)sportpakketten aan. Onderstaande pakketten maken we op maat naar je wensen en behoeften.

BASIC

Sportfysiotherapeutische en inspanningsfysiologische begeleiding en een jaarabonnement High Performance zaal.

Advanced

Fysieke testen (inspanning – kracht), inspanningsfysiologisch advies, lichamelijk onderzoek, advies en begeleiding sportarts en sportfysiotherapeut. Begeleiding kracht en conditietraining met specialistische trainers. Jaarabonnement High Performace zaal.

Premium

Fysieke testen (inspanning – kracht), inspanningsfysiologisch advies, lichamelijk onderzoek, advies en begeleiding sportarts en sportfysiotherapeut. Begeleiding kracht en conditietraining met specialistische trainers. Sportpsychologie, sportmassage, Sport Pressure Therapy en een jaarabonnement High Performace zaal plus sponsoring.

Teambegeleiding 

Sportfysiotherapeut, manueeltherapeut, sportarts, sportpsycholoog, sportosteopaat, inspanningsfysioloog, fysieke trainer. We adviseren en managen het  beleid voor het maken en samenstellen van een medisch team nationaal en internationaal.

Individuele begeleiding

Sportfysiotherapeut, manueeltherapeut, sportarts, sportpsycholoog, osteopaat, inspanningsfysioloog, fysieke trainer.

Evenement begeleiding 

Advies, management of praktiserend medische en paramedische begeleiding kleine of grote sportevenementen.

Voor informatie of vragen over het op maat maken van de pakketten kun je contact opnemen met