Manuele Therapie

Wij bieden manuele therapie Amsterdam. Manuele therapie is een behandelmethode welke zich richt op het verbeteren van het functioneren van de gewrichten. Als een gewricht qua beweeglijkheid beperkt is dan gaat dit vaak samen met pijn. Zowel pijn als ook beperkte beweeglijkheid kan weer invloed hebben op de houding. Daarom kan bij deze verstoringen manuele therapie uitkomst bieden. Het doel van manuele therapie is het beter laten functioneren van gewrichten en spieren. Hierdoor verbeterd bijvoorbeeld je houding en zullen verschillende bewegingen tijdens sport of in het dagelijks leven makkelijker gaan.

Maak een afspraak
Bel vrijblijvend: 020 6627244
Manuele Therapie Amsterdam

Manuele Therapie Amsterdam

Wij hebben 12 top manueel therapeuten in huis. Zij hebben eerst de opleiding voor fysiotherapie afgerond en daarna een opleiding voor manuele therapie voltooid. Door het samenvoegen van wetenschap en ervaringen uit de praktijk heeft de manuele therapie de afgelopen jaren een grote stap voorwaarts kunnen maken.

Een Master Manuele Therapie Amsterdam heeft extra kennis opgedaan op het gebied van wetenschap. Deze kennis wordt ingezet bij diagnostiek en therapie. Daarom is de MMT is bij uitstek geschikt om patiënten met bewegingsgerelateerde problemen een oplossing te bieden. Met name op het gebied van klachten aan je lage rug of nek is de manueel therapeut de specialist om je van je klachten af te verhelpen.

WERKWIJZE?

Hoe gaat de manueel therapeut te werk

De manueel therapeut kijkt naar de manier waarop u beweegt. Ook wordt er gekeken naar hoe u uw gewrichten beter kunt laten laten werken. Op basis hiervan gebruikt hij of zij een aantal specifieke technieken die in de gewrichten kunnen worden toegepast. Het behandelprogramma van de manueel therapeut bestaat verder uit het geven van goede instructies, adviezen, begeleiding en inzicht in gezond bewegen.

Concluderend zijn de effecten van manuele therapie vaak direct merkbaar: je voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn.

OP ZOEK NAAR MANUELE THERAPIE

Zoek je Manuele Therapie in Amsterdam?

Wil je een afspraak maken met een van onze 12 manueel therapeuten? Neem dan direct contact met ons op. We zijn 7 dagen per week open.