Fit food perform

Fit food perform
nieuws overzicht

3-6 MAANDEN PROGRAMMA: FIT FOOD PERFORM @ SPORT MEDISCH CENTRUM AMSTERDAM

Heb jij het afgelopen jaar ook nauwelijks gesport? Probeer je wel wat te wandelen, maar merk je dat het daar bij blijft? Maak je het thuis ook net wat vaker gezellig met een toastje, blokje kaas, wijntje of glas bier? Heb je het idee dat de corona-kilo’s er sneller aan gaan dan je zou willen? En betrap je jezelf op de gedachte dat je nu echt aan de slag moet voor je weer in bikini of zwembroek het strand op kan? Denk jij dat overschakelen naar een gezonde leefstijl niet haalbaar is? Dan heb je het mis.

Met het FIT-FOOD-PERFORM programma werk jij aan je volledige leefstijl door middel van een persoonlijk beweeg- en voedingsadvies. Geen quick-fix, maar je kijkt samen met een inspanningsfysioloog, personal trainer en diëtist naar wat bij jou past.  Onder begeleiding van professionals ga je aan de slag. Ook meten we je voortgang, zodat je goed inzicht krijgt in de gemaakte stappen. Op basis van deze metingen kunnen we vervolgens haalbare doelen stellen.

Kijk voor alle informatie op de website van Voedingplusadvies.nl en ga snel aan de slag!

Overig nieuws

Renovatie van het SMC Vanwege de renovatie van ons SMC zal een gedeelte van de fysiotherapeuten de komende weken werken in de sportzaal van de nieuwe etage door middel van geïmproviseerde
We geven ook Yoga les! Wist je dat? Op onze locatie op het Olympiaplein geven we ook regelmatig Yogalessen. Voor jong en oud, en voor alle niveau's.
Feiten en Fabels over (hockey)blessures In deze video bespreekt Balk met fysiotherapeut Stefan Hoogewerff diverse feiten en fabels over (hockey)blessures en laten zij met twee simpele oefeningen zien, hoe je zelf iets kunt doen om blessures te voorkomen.