Nieuw in ons centrum: 10-weken topfit-plan

Wil je samen met een Personal Trainer en Personal Diëtist in 10 weken fit worden en tegelijk afvallen? Schrijf je dan nu in voor het 10-weken-topfit-plan!

Sporten en evenwichtige voeding dragen bij aan een goede gezondheid. Dat weten we allemaal. Maar het allebei goed doen valt vaak niet mee. Toch heb je allebei nodig om een gezond gewicht te bereiken. En te behouden. Moeilijk? Helemaal niet.

Het 10-weken-topfit-plan helpt je om je doelen wel te bereiken. Ideaal voor iedereen die fit wil worden en tegelijk wil afvallen. Het 10-weken-topfit-plan is een programma waarin je samen met een Personal Trainer en een Personal Diëtist intensief aan de slag gaat. Je volgt wekelijkse groepstrainingen en wordt professioneel begeleid op het gebied van fitness en voeding.

Het 10-weken-topfit-plan start op dinsdag 22 januari 2013 in het Sport Medisch Centrum Amsterdam aan het Olympiaplein 74a in Amsterdam. De groepstrainingen zijn op dinsdag van 18.30 – 19.30 uur, en op donderdag van 18.00 – 19.00 uur. De afspraak met je Personal Diëtist wordt in overleg rondom de groepslessen gepland. Voor meer informatie bel of mail: 06-30016412 of colinda.hagenberg@smcamsterdam.nl.