Revalidatie na Corona / COVID-19

In de afgelopen periode zijn er veel mensen getroffen door het COVID-19 virus. Heftige koorts, hoesten en last van kortademigheid hebben mensen langdurig in hun greep gehouden. De ene persoon heeft een aantal dagen in het ziekenhuis doorgebracht en de ander werd verzocht om thuis uit te zieken. Beide groepen hebben het zwaar gehad in deze periode maar hebben het ergste achter de rug. Nu ben je aan de beterende hand maar weet niet zo goed wat nu! Je merkt wel dat de dagelijkse activiteiten nog niet zo makkelijk gaan. Je kampt met dingen als vermoeidheid, verminderde concentratie, geen eetlust en kijkt al op tegen een stukje wandelen buiten of traplopen.  

Wij van het SMC Amsterdam kunnen je hierbij helpen. Door een samengesteld programma van onze specialisten waarbij wij rekening houden met jou instapniveau, helpen wij jou er samen bovenop. We zullen in dit programma gebruik maken van de verschillende disciplines binnen onze praktijk (diëtist, psycholoog, sportarts en fysiotherapeut) om jouw revalidatie spoedig te laten verlopen. Daarnaast maken we ook gebruik van e-consults (beeldbellen) om je van afstand te kunnen begeleiden, mocht hier behoefte aan zijn.  

Wij staan klaar om jou te helpen! Voor meer informatie kan je e-mailen naar info@smcamsterdam.nl  of bellen met 020-6627244.