WELKOM OP DE GEZAMELIJKE PAGINA VAN HET SPORT MEDISCH CENTRUM AMSTERDAM EN DE ATLEETFABRIEK

In het kader van het vitaliteitsprogramma van De Atleetfabriek heeft u zich aangemeld voor de fit-test. Met deze test wordt uw algehele fitheid vastgesteld. De test bestaat uit vier onderdelen:

1. Intake vragenlijst
2. Fysieke test (0-meting)
3. Evaluatievragenlijst
4. Fysieke test (nameting)

Om uw privacy te waarborgen worden uw persoonlijke testgegevens NIET met uw werkgever gedeeld.
Vanzelfsprekend worden uw gegevens zorgvuldig en anoniem behandeld.

STAP 1

Het eerste onderdeel van de test bestaat uit het invullen van een online vragenlijst. Het doel van deze vragenlijst is om eventuele gezondheidsrisico’s in kaart te brengen. Tevens wordt de vragenlijst gebruikt als 0-meting. Invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten.

STAP 2

Het tweede onderdeel van de fit-test bestaat uit een fysieke test welke wordt afgenomen bij u op kantoor. De fit-test duurt ongeveer 30 minuten en bestaat uit o.a. een meting van uw hartslag, vetpercentage en energieverbruik.

STAP 3

Na afloop van het vitaliteitsprogramma brengen wij uw algehele fitheid opnieuw in kaart. Vul hiervoor de evaluatievragenlijst in via onderstaande link.

STAP 4

Om uw vooruitgang vast te stellen wordt er nogmaals een fysieke test uitgevoerd bij u op kantoor. Deze test is gelijk aan de test die u bij Stap 2 heeft uitgevoerd en kunt u inplannen via onderstaande link.