Krachttesten

Tijdens uw revalidatie of gedurende uw sportcarrière kunnen verschillende krachttesten worden afgenomen door onze inspanningsfysioloog. Door objectief te testen krijgt u een beeld van de status van uw lichaam op dat moment. Tijdens de revalidatie wordt hierdoor de progressie die u doormaakt gemonitord en krijgt u gericht advies waar u tijdens uw verdere behandelingen gericht aandacht aan kunt besteden. Tevens kunnen deze testen zeer zinvol zijn als u wilt weten hoe u er voor staat als (top)sporter, ook wanneer u geen blessure heeft.

Met behulp van een Biodex, Muscle Lab, en/of Microfet test wordt het krachtsverschil tussen uw linker en rechter arm of been nauwkeurig in kaart gebracht. Ook om uw progressie te monitoren zijn deze krachttesten van groot belang. Met de meetuitslagen kunnen wij u een goed advies geven met betrekking tot uw sport of revalidatie. Hierdoor kunnen we samen met uw arts of coach kijken waar u extra aandacht aan moet besteden tijdens uw trainingen. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het uitvoeren van krachttesten en het verzamelen van de data.

Speciaal voor de topsport hebben we onze nieuwe Peak Force meting. Hiermee kunt u zeer doelgericht uw krachttraining uitvoeren op speciale apparatuur.

Mail onze inspanningsfysioloog om samen te bepalen welke test voor u het meest geschikt is.

Kosten: € 110,- (exclusief BTW).